HTML

Üzemanyag-takarékosság

Autóbusz, Traktor , Kamion , Kisteherautó, Személyautó . Szeretne ritkábban tankolni ? Üzemanyag-takarékosság,az égésjavító családdal Kevesebb szén-dioxidot .

Friss topikok

Linkblog

Költség takarékos megoldások

2014.03.23. 20:26 Hozza össze a kollégákat!

Egyedülálló jövedelem minden gépjármű tulajdonosnak.

 

Hányféle módon hozhat Önnek a megtakarításon kívül még pénzt is a MotorOpt?

 

KÖZNYELVEN ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÓ.

1.) Ön az égésjavító készülékével együtt kap egy 100 db -os névjegykártya csomagot, amely tartalmaz egy kedvezmény kódot. Amikor az érdeklődő ismerősei – akik kaptak Öntől egy kártyát - felkeresik a honlapunkat, a kód megadásával kedvezményt kapnak a készülék árából – és egyúttal a programunk azonosítja is, hogy őket Ön küldte a weboldalunkra, tehát a vásárlásuk után automatikusan jóváírjuk Önnek az adott termékosztályhoz tartozó jutalékot.

Mivel a vásárlók a kedvezményt csakis a kód megadásával kapják meg, biztos lehet benne, hogy nem fogják elmulasztani a megadását, tehát tudni fogjuk, hogy azt a vásárlást Önnek köszönhetjük. Amennyiben ez mégis megtörténne, munkatársaink veszik fel a kapcsolatot a vásárlókkal, hogy ne essenek el a kedvezménytől, és Ön se a jutalékától.

2.) Amikor ők is megkapják a készüléküket, természetesen abban a csomagban is lesz egy köteg névjegykártya . Amikor az ő ismerősük belép a kódjukkal, ők is megkapják a jutalékot – és természetesen Ön is, egészen öt „mélységig”

3.) Küldjön egy rövid e-mailt az ismerőseinek. A honlapunkon keresztül ezt könnyedén, akár néhány előre megírt mondat segítségével megteheti. Az így érkező vásárlásokat ugyanúgy automatikusan Önhöz rendeljük, mint a kártyán lévő kód megadásával történteket, szintén 5 „mélységig”

4.) Van honlapja, vagy blogot vezet? Helyezze el a bannerünket, és az Öntől érkező vásárlások után szintén jutalékot fizetünk Önnek

5.) Szánjon egy kis időt arra, hogy a honlappal rendelkező, vagy blogot író ismerősének  ajánlja a bannerkihelyezés lehetőségét. Ő is megkapja a jutalékát – és természetesen Ön is..

6.) Sok a szabadideje, vagy éppen munkát keres? Legyen tagja az értékesítési csapatunknak! 

Mekkora összegről beszélünk?

A Flash2, és a Flash3 készülékek kedvezményes áraival végeztünk egy kis számolást.

Ha Ön a MotorOpt készüléke mellé kapott 100 db kártyát nem az asztalfiókba teszi, hanem fordít egy kis figyelmet arra, hogy odaadja olyan barátjának, ismerősének, akiről tudja, hogy szeretne  kevesebb benzinnel autózni (ki ne szeretne..)  – vagy akár csak fizetéskor hagyjon ott egyet a boltban, adjon a benzinkutasnak, vagy a pizzafutárnak – már jó esélye van rá, hogy a MotorOpt készüléke nem csak csökkenteni fogja a költségeit, hanem bevételhez is juttatja Önt.

Ha a kiadott kártyák alapján csak 6-an vásárolnak készüléket, és azután ők sem felejtik a fiókban a kártyákat, akkor ilyen összegekkel kalkulálhat:


Read more: http://jojutalek.hupont.hu/8/penz-kereset-egyszeruen#ixzz2kbqgW9zX

Szólj hozzá!

Címkék: kártyák névjegykártya kedvezményes égésjavító

A bejegyzés trackback címe:

https://uzemanyag-takraekossag.blog.hu/api/trackback/id/tr465632678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása